Copyright © 2005-2021
Deze website mag niet gekopieerd woden.

 


AcrylGel - PolyGel Systeem.

Na het acryl en gel systeem is er nu ook het acrylgel systeem. Het is wat de naam al zegt, acryl poeder gemengt met traditionele gel. Het wordt ongeveer opgezet als acryl, maar moet daarna in de lamp net zoals bij het gel systeem.

Het heeft de hardheid van acryl, en je kan er heel goed mee bouwen. Het is vooral gemaakt voor de nagelstyliste die het moeilijk vind, om met acryl te werken doordat dit zeer snel droogt en je met acrylgel net zo lang kunt modeleren totdat je het in de lamp doet. En voor de nagelstyliste die geen geurafzuiging heeft, omdat er geen liquid hoeft worden gebruikt komt er geen scherpe geur vanaf.

Er is veel misleiding over acrylgel, 1 ervan is, dat het helaas wordt verkocht als een flexibele gel, wat absoluut niet te vergelijken is. Hieronder nog even kort de verschillen op een rij.

Acrylnagels = Hard produkt waar je heel goed kan mee kan bouwen bij bv nagelbijters en om moeilijke nagels mee te corrigeren.

AcrylGel / PolyGel = Hard produkt waar je heel goed mee kan kan bouwen bij bv nagelbijters en om moeilijke nagels mee te corrigeren.

Gelnagels / Biab = Zacht en flexibel produkt, en door de nabehandelingen worden je eigen nagels steeds steviger.

Gellak / Shellac = Is niks minder dan een kleur die beter blijft zitten dan nagellak, het zijn dus geen gelnagels, of geeft een versteviging wat wel helaas vaak wordt gezegd.

Ter verduidelijking als je met een systeem op je nagels begint, wil niet zegen dat je dan daar aan vast zit. je kan bij de volgende behandeling een ander systeem over je nagels laten zetten. Nagelstudio Adele vijlt bij elke nabehandeling alles van de nagels af, dus je kan met een schone lei een ander systeem erover laten zetten, dat is geen probleem. De prijzen van alle nabehandelingen zijn hetzelfde. Door de verschillende systemen een keer uit te proberen, weet je ook wat voor jou prettig is om te dragen en mee te werken.

Je bent altijd welkom om een gratis proefnagel te laten zetten, om te ervaren hoe een kunstnagel aanvoelt.

Nagelstudio werkt voor AcrylGel met het merk Magnetic