Bruidsnagels

Mooie verzorgde nagels op de mooiste dag van uw leven. U kunt als bruidsnagels een natuurlijk ogende nagel laten maken, een mooie french manicure of een design-nagel. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. Mocht u open schoenen dragen, french manicure staat ook heel erg leuk op de teennagels. U kunt zelf uw wensen of ideeën aan mij door geven.

Wilt u op je trouwdag kunstnagels maar moeten ze na je trouwdag er weer af, bv omdat uw werk geen lange nagels toelaat, dan kunt u doormiddel van een manicure de bruidsnagels laten verwijderen. En zo voorkomt u dat uw eigen natuurlijke nagels beschadigen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om over uw eigen nagels een natuurlijke french manicure te maken, door middel van een dun laagje acryl of gel, wat u er gewoon weer kan af laten groeien.

Bruidsnagels    Bruidsnagels

Niet alleen uw nagels, maar ook uw handen zijn belangrijk op uw trouwdag. U kunt ook uw handen laten verwennen met een paraffinepakking. Eerst worden uw handen gescrubt, dan wordt er een vochtinbrengende crème opgebracht. Daarna worden uw handen in het paraffinebad gedompeld waarna ze worden ingepakt in speciale handschoentjes. Na 10 minuten inwerken heeft u heerlijk zachte handen.

 paraffinebad   paraffinebad   paraffinebad

Copyright © 2005-2021
Deze website mag niet gekopieerd worden