Nagelbijters

Nagelbijters;
Nagelbijten is een wereldwijd probleem. Circa 10 -15 procent bijt nagels. Het is daarnaast ook de schaamte, onzekerheid en veroordeeld worden, wat veel nagelbijter zullen herkennen.

Kunnen nagels van een nagelbijter of probleemnagels verlengd worden?
Ja, zelfs een "millimeter" nagel kan verlengt worden. Door de kunstnagel kan de natuurlijke nagel groeien zonder dat er kloven ontstaan die er af gebeten kunnen worden. Door kunstnagels aan te brengen bij een nagelbijter word het nagelbed beschermd. Doordat het anders aanvoelt met kunstnagels, heeft de nagelbijter minder behoefte om nagels te bijten of te pulken.

De behandeling voor nagelbijters gaat als volgt;
Op het roze gedeelte (het nagelbed) van de nagel wordt eerst een nagelbedverlenging gemaakt. Daarna wordt het witte of gekleurde randje eraan gemaakt. Het is zeker belangrijk om niet met te lange nagels te beginnen.   Omdat het nagelbed van een nagelbijter heel kort is, is het dan ook zwakker dan met een langer nagelbed. Ook omdat je geen lange nagels gewend bent, en dat je ze eerder zal stoten. Je kan het beter opbouwen, de nagels groeien immers 2 a 3 mm per maand. Na 2 nabehandelingen is het nagelbed veel langer geworden en blijft de acrylnagel of gelnagel dan ook steviger zitten.

Mannelijke nagelbijter;
Ook voor de mannen die nagelbijten zijn kunstnagels een perfecte oplossing. Men hoeft helemaal niet te zien dat u kunstnagels draagt, de kunstnagels worden na afloop niet gepolijst of gelakt zodat ze niet zullen glanzen. De nagels zien er dan natuurlijk en onopvallend uit.

Nagelstudio Adèle is gespecialiseerd in nagelbijters en probleem nagels, en voor al deze onderstaande nagelproblemen kunnen Kunstnagels doormiddel van acryl of gel een goede oplossing zijn.

Gebroken nagels, gescheurde nagels, ingescheurde nagels, nagelbreuk, gespleten nagels, platte nagels,       bolle nagels, ribbelnagels, slechte nagels, lelijke nagels, broze nagels, zwakke nagels, dunne nagels, of een hamerduim.

Copyright © 2005-2021
Deze website mag niet gekopieerd worden