Copyright

Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om de gehele site of gedeeltes voor commercieel gebruik te vermenigvuldigen op welke wijze dan ook zonder schriftelijke toestemming (c) 2005-2019 Nagelstudio Adèle.

Als je een pagina op het Internet zet bent u juridisch aansprakelijk voor je publicatie onafhankelijk of je dit nu als hobby of als bedrijf doet. Er is niet voor niets de wet voor auteursrecht. Veel mensen die een Internet site in elkaar knippen en plakken houden hier geen rekening mee.Helaas maak ik het heel vaak mee dat hele teksten worden gekopieerd. Schijnbaar is het moeilijk voor een nagelstyliste om zelf haar teksten en ervaringen te schrijven. 

Als reactie krijg ik dan ook te horen "ik heb de tekst niet van jouw site maar via Google". Natuurlijk vind je teksten via Google. Teksten en foto's staan ook altijd op een website, die je dus weer vind via Google. Even voor de duidelijkheid via Google vind je website's (met teksten) en afbeeldingen. En de website's en afbeeldingen die op een zoekmachine te vinden zijn die zijn beschermd met auteursrecht, en die mag je nooit en te nimmer zomaar klakkeloos overnemen. Net zo min als iemand anders jouw foto of teksten van je website zomaar mag overnemen. Kijk op http://www.auteursrecht.nl/

Opzettelijke schending van het auteursrecht is in Nederland een misdrijf. Nagelstudio Adèle heeft haar teksten en foto's aangetekend vastgelegd.

Omdat ik er erg moedeloos van wordt steeds mijn teksten terug te zien, waar ik dagen aangewerkt heb, publiceer ik de namen van deze betrefende Nagelstyliste op deze pagina. Op dit moment maken deze nagelstudio's ongevraagd gebruik van mijn teksten, en zelfs nog wel het copyright teken op hun website geplaatst. Ik heb deze bedrijven netjes een mail gestuurd, om mij teksten en of foto´s binnen 1 week eraf te halen. Hier hebben ze geen gehoor aan gegeven, dit bewijst de professionaliteit van deze bedrijven.

Jolanda's Nagelstudio - Gelderland - Kootwijkerbroek (Alle teksten en layout zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)

Only Nails - Belgie - Zeelzebaan 31 - Dendermonde (Tekst Gelnagels, Teennagels, Verzorging, Bruidsnagels en vragen zijn eigendom van Nagelstudio Adèle.)

La Queens - Beauty & Nails Instituut - Groningen - Winschoten (Tekst Acrylnagels, Gelnagels, Nabehandeling, Nagelbedverlenging, Nagelbijters en Nailart en Layout zijn eigendom van Nagelstudio Adèle.)

Nagelstyliste By Davina Bostoen - Belgie - Eppegem -- Zemst (Tekst Gelnagels zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)

Nagelstudio Maastricht - Natascha Hameleers - Limburg -- Maastricht  (Tekst Gelnagels en French Pdicure)

Nagelstudio Kathy - Belgie - Herentals (Alle teksten onder nagelstudio zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)  

Nagelstudio Nails By Esther - Didam (Tekst Gelnagels en French Pedicure zijn eigendom van Nagelstudio Adèle) 

Nail Esthetiek - Gorichem (Tekst Gelnagels zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)

Flor Nails And More - Tilburg (Tekst Gelnagels zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)

R & D Nails Aalst - Belgie (Tekst Gelnagels zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)

Esthetiek Pur’O - Daphné Decadt - Belgie - Diksmuide (Tekst Gelnagels zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)

Salligo-Nails - Best (Tekst Acrylnagels, Gellak en teennagels zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)

Tonja-Nails(Tekst Acrylnagels zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)

Nagelstyliste en Pedicure Marga - Zelhem (Tekst Gelnagels, Nagelbijters en Verlenging met nagels zijn eigendom van Nagelstudio Adèle)