Copyright © 2005-2021
Deze website mag niet gekopieerd worden

 


Acrylnagels

Acrylnagels

Acrylnagels worden gemaakt met een poeder die met vloeistof wordt gemengd. Hierdoor ontstaat een chemische reactie waardoor de acrylpoeder een kneedbaar bolletje wordt. Dit product wordt met een penseel op de nagel aangebracht. De acryl wordt hard in enkele seconden. U hoeft niet met uw hand onder een UV lamp. De acrylnagels worden in vorm gevijld en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, naturel, french of gelakt.

Acrylnagels met sjablonen

Uw eigen natuurlijke nagels kunnen worden verstevigd door een laagje acryl, of uw nagels kunnen worden verlengd met acryl door middel van een tip of een sjabloon.

Toen acrylnagels net uitkwamen werd er gebruik gemaakt van een plastic tip, tegenwoordig is de mooiste techniek het gebruik van sjablonen waardoor de gehele nagel uit acryl bestaat.

Acrylnagels naturel Er zijn verschillende kleuren mogelijk, voor een natuurlijk ogende nagel in kleur, tot een french manicure (wit randje) of een uitbundige design-nagel met gekleurde acryl. Elke vorm is mogelijk van een natuurlijke ovale nagel, een vierkante nagel of een spitse stiletto nagel. Zo ook de lengte. Die kan heel kort maar ook lang gemaakt en gevijld worden.

Acrylnagels met nail-art

 

Na 4 of 5 weken, afhankelijk van de groei van uw nagels, moeten acrylnagels weer worden nabehandeld. Bij een nabehandeling (opvullen) wordt 95% van het oude product weggevijld, en wordt er een nieuw laagje acryl opgebracht.

Acrylnagels verwijderen is geen probleem mits u ze vakkundig laat verwijderen, zonder dat uw eigen natuurlijke nagels beschadigen.

De keuze om acrylnagels of gelnagels te dragen is een persoonlijke keuze. Het zijn 2 verschillende systemen. Acrylnagels zijn harder en gelnagels zijn flexibeler. Alleen door beide systemen uit te proberen, weet u wat u prettig vind om te dragen. Het komt wel eens voor dat iemand allergisch is voor gelnagels, dan kunt u acrylnagels proberen of andersom.

Nagelstudio werkt voor Acryl met de merken CND, Young Nails, Magnetic en INM