Nagelverzorging

Nagellak

Gebruik dagelijks olie op de nagels. Vuil nooit weghalen met een scherp voorwerp, gebruik een nagelborstel met wat tandpasta. Knip kunstnagels nooit, hierdoor zullen ze barsten. Gebruik liever een vijl. Als u merkt dat u uw nagels vaak stoot, dan zijn ze te lang en kunt u ze beter korter vijlen. Trek of peuter uw kunstnagel er nooit af.

Nagellak of gel polish hecht heel goed op kunstnagels. Uw nagellak of gel polish blijft perfect zitten tot de volgende nabehandeling. De nagellak of gel polish brokkelt niet af wat bij een natuurlijke nagel wel gebeurd.


Nagellak Copyright © 2005-2021
Deze tekst mag niet gekopieerd worden

Wanneer u uw nagels wilt lakken, kunt u het beste altijd eerst een base coat gebruiken. Deze dient ter bescherming en voorkomt vergeling en maakt het makkelijker om daarna de kleur op te brengen. Twee keer lakken geeft het mooiste effect. Dan kunt u de lak sealen met een top coat.

De top coat beschermt de nagellak waardoor u er langer plezier van heeft. Wilt u de nagellak weer verwijderen dan is het beter een nagellak remover te gebruiken met aceton. De nagellak gaat er dan beter af. vanaf. Bij natuurlijke nagels nooit nagellak remover gebruiken met aceton. Dit is te agressief.