Copyright © 2005-2021
Deze website mag niet gekopieerd woden.

 


Manicure Behandeling - Hand Verzorging - Naturel Nail Treatment.

Betekenis Manicure

In de volksmond word manicure vaak verward met kunstnagels. Echter is een manicure een behandeling op zich, namelijk het verzorgen van de natuurlijke nagels en nagelriemen.

Manicure 30 minuten

De manicure behandeling bestaat uit het vijlen van de nagels en verzorgen van de nagelriemen met als een afsluiting een blanke topcoat erover.

 Almond Spa Manicure CND Almond Spa Manicure CND

Betekenis Hand Verzorging,

Spa Manicure is veel meer dan de traditionele manicure. De Spa Manicure bestaat uit een exclusieve, volledige schoonheidsbehandeling voor handen volgens de meest recente technieken.

Handen hebben dagelijks veel te verduren door zon, wind, water en andere invloeden. Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor een luxe hand verzorging, door middel van anti-aging producten. Die gebaseerd zijn om huid veroudering, ouderdom's vlekken en pigment vlekken tegen te gaan. Het is tevens een aangename en ontspannen behandeling en een weldaad voor uw huid. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor mannen. Nagelstudio Adèle werkt alleen met hoogwaardige spa manicure producten van CND.

Spa Manicure een uitgebreide hand en nagel verzorging 60 minuten

H
et bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, het verzorgen van uw handen, en het vijlen van de nagels met daarna een blanke topcoat erover

+ Almond Milk Bath
De voedende warm-olie handlotion transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor nagels en de omliggende huid

+ Almond Moisture Scrub
Deze stevige luxueuze hand behandeling pollijst en conditioneert de huid.

+ Almond Illuminating Masque
Het glanzende en glitterende handmasker conditioneert en raffineert de huid optimaal en laat een gezonde glans achter.

Spa-manicure-CND

En wilt u uw handen eens extra verwennen dan kunt gebruik maken van een paraffine pakking

Gelpolish als extra behandeling na uw manicure oftewel Naturel Nail Treatment.

Wilt u uw nagels voorzien van een gekleurde lak dan is de trent van dit moment gekleurde gelpolish. Gelpolish kan over, gelnagels (BIAB) of acrylnagels worden aangebracht. Dit is een een semi-permanente kleur gel wat uitgehard wordt onder een UV lamp. U heeft dan weken plezier van uw nagels zonder dat het er afslijt, wat u met traditionele nagellak wel heeft. U kunt kiezen uit wel 2400 kleuren. Voordeel is dat de kleur weken perfect blijft zitten.

Voordeel van gelpolish is dat het meteen na de behandeling droog is, en u niet hoeft te wachten tot de lak is uitgehard.
gelpolish